Yhteys-
tiedot

Wallius Hitsauskoneet Oy
Muurlantie 510
25130 Muurla

puhelin 02 728 000

myynti@wallius.com
etunimi.sukunimi@wallius.com


Myynti
050 464 7149

Wallius Hitsauskoneet
-yritystietoa

HyvÄÄn saumaan - jo vuodesta 1949

HistoriakuviaWallius Hitsauskoneet Oy valmistaa laadukkaita, kestäviä ja kotimaisia hitsauskoneita moneen käyttötarkoitukseen. Tuotevalikoimaan kuuluvat kompaktit mig/mag-puoliautomaatit korjaushitsaukseen ja ammattikäyttöön, teollisuuden raskaammat mig/mag-virtalähteet ja hitsausinvertterit.

PERINTEIKÄS Perheyritys

Wallius Hitsauskoneet Oy:llä on pitkät perinteet menestyvänä perheyrityksenä. Vuonna 1949 Muurlassa toimintansa aloittaneen sähköasennusyrityksen perustivat Kaino ja Hilma Wallius. 1950-luvulla yrityksen päätyötä olivat sähköistykset, mutta sivutyönä yrittäjien oma verstas alkoi valmistaa hitsausmuuntajia. Yrittäjäparin sitkeys ja kekseliäisyys palkittiin, ja omasta perheestä saatiin lisäapua yritykseen.

Erikoisalaksi hitsauskoneet

1960-luvulla Walliuksen sähköasennustoiminta ja hitsauskonevalmistus kasvoivat tasatahtia. 1970-luvun alussa toiminnot eriytettiin omiksi yhtiöikseen, perustettiin Sähkö Wallius Oy ja Kone Wallius Oy. Yhteistyösopimus keskusosuusliike Hankkijan kanssa nosti Kone Walliuksen valtakunnan tason toimijaksi, ja hitsauskoneiden säännöllinen vientitoiminta käynnistyi vuonna 1980. Vuodesta 1990 alkaen yritys on tunnettu Wallius Hitsauskoneet Oy:nä. Vuoden 2019 elokuussa yrityksen omistuspohja laajeni ja yrityksessä alkoi voimakas uudistuminen uuden toimitusjohtaja Lasse Paanasen vetämänä. Vuoden 2020 aikana yritys lanseeraa lukuisia uusia tuotteita.

Rautaista laatua isÄltÄ pojalle

Walliuksen hitsauskoneissa yhdistyy yli 70 vuoden rautainen ammattitaito. Tuotteet ovat Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja täyttäen paitsi nykyaikaiset vaatimukset käytettävyyden osalta, mutta jotka myös kestävät aikaa ja kovaakin käyttöä.

Kaikki Wallius Hitsauskoneet Oy:n tuotteet noudattavat alan tuoteturvallisuus- ja muita vaatimuksia. Yritys toimii kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti ja pitää muun muassa huolta sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kierrätyksestä.

Olemme liittyneet Selt ry:n jäseniksi.
- SELT, Sähkö- ja elektroniikka-alan tuottajien yhdistys, www.selt.fi
- PYR, Pakkausalan ympäristörekisteri, www.pyr.fi