Wallius® ORIGINAL™

Wallius® ORIGINAL™ -sarja on takuu parhaaseen toiminnallisuuteen ja erinomaiseen suorituskykyyn, johon vain aito Wallius© pystyy. Sarja sisältää laajan valikoiman varusteita, varaosia ja tarvikkeita.

Ota kaikki puikko- tai monimenetelmähitsauskoneesi ominaisuudet käyttöön Wallius® BLUEPOWER™ VP17 e4 -TIG-hitsauspolttimella.

WALLIUS® BLUEPOWER™ VP17 e4 nosto-/raapaisu-TIG-hitsauspoltin on varustettu säädettävällä sisäänrakennetulla suojakaasuventtiilillä. Poltin sopii käytettäväksi kaikissa hitsauskoneisissa, joissa ei ole magneettiventtiiliä kaasunvirtauksen säätämiseksi. Polttimen valmistuksessa on käytetty laadukkaimpia ja kestävimpiä materiaaleja. Poltin tarjoaa erinomaisen hitsausergonomian parantaen käytettävyyttä ja vähentäen hitsaajan ranteeseen ja muihin niveliin kohdistuvaa kuormaa. Kahvan pintamateriaali on valittu takaamaan hyvä ja pitävä ote. Poltin on varustettu neljä (4) metriä pitkällä hitsauskaapelilla.

Poltin sopii käytettäväksi sekä kaikkiin Wallius® että muiden valmistajien euroliittimillä varustettuihin puikko- ja monimenetelmähitsauskoneisiin. Poltin on yhteensopiva mm. seuraaviin hitsauskoneisiin:

Download the brochureDownload the manual
Compatibility
BLUEARC™ i1690 MMA
BLUEARC™ i1800 MIG
BLUEARC™ i2000 MIG
BLUEARC™ i3000 MIG
BLUEARC™ i1800 MIG PLUS

löydä jälleenmyyjä

Katso ja löydä lähin jälleenmyyjäsi.
Etsi lähin jälleenmyyjä

OSTA SUORAAN WALLIUKSELTA

Vieraile verkkokaupassamme ostamassa tuotteitamme
Verkkokauppaan
Kolmen vuoden takuulla
Laadukkailla hyvin toimivilla hitsauskoneillamme on markkinoiden paras kolmen vuoden takuu.
Takuuehtoihimme —>
Ainutlaatuista käsityötä
Valmistamme hitsauskoneita, joista olemme ylpeitä. Jokainen hitsauskone testataan ennen kuin se toimitetaan asiakkaalle.
Laatukäytäntömme —>
Kysy - me autamme ja palvelemme
Hyödynnä meidän pitkää kokemustamme hitsausalasta. Kysy mitä vain tuotteisiimme liittyen. Yritämme auttaa.
Yhteystietoihimme —>
Muurlasta vuodesta 1949
Me olemme valmistaneet hitsauskoneita omalla tehtaallamme Muurlassa jo yli 70 vuoden ajan.
Tutustu meihin —>