WALLIUS TAKUU JA TUKI

TUKI
Puuttuuko jotakin? Eikö jokin toimi niin kuin pitäisi? Oletko suorittanut ohjekirjan mukaiset huollot? Olemme pyrkineet kokoamaan hitsauskoneesi käyttöohjeeseen tyypillisimmät käyttötilanteet ja mm. mahdolliset vikakoodit. Jos apu ei kuitenkaan löydy käyttöohjeesta niin Walliuksen tuki on auttamassa kysymyksissäsi.

Etsitkö esitteitä, käyttöohjeita tai muita dokumentteja. Ne löytyvät täältä.

Lataukset
WALLIUS TAKUU
Me Walliuksella olemme ylpeitä valmistamistamme hitsauskoneista. Ne on suunniteltu antamaan käyttäjälleen parhaan hitsaustuloksen ja testattu toimimaan luotettavasti. Laatumme takuuna myönnämme Wallius® hitsauskoneille markkinoiden parhaan jopa kolmen vuoden takuun.
Tutustu takuuehtoihimme

TAKUUN REKISTERÖINTI

Walliuksen hitsauskoneissa on markkinoiden paras kolmen vuoden takuu. Täysi takuukausi astuu voimaan rekisteröimällä se 30 päivän kuluessa ostohetkestä verkkosivuilta löytyvällä lomakkeellamme. Mahdollissa takuukysymyksissä voit sen jälkeen olla yhteydessä suoraan meihin.
Takuun rekisteröinti

ETSITKÖ
APUA?

Käyttöohjekirja hukassa? Tarvitsetko uuden polttimen tai hitsauskoneeseesi uusia kulutusosia? Ota yhteyttä meihin tai valtuutettuun huoltoon tai jälleenmyyjäämme.