BLACKLINE™ 516i SYNERGIC

KEHITTYNYTTÄ TEKNOLOGIAA

BLACKLINE™ 516i SYNERGIC on teollisuuden edistyksellisin helppokäyttöinen hitsauslaitteisto, jossa on valmiina uusimmat hitsausteknologiat synergiaohjauksella eri materiaaleille.

MARKKINOIDEN MONIPUOLISIN

BLACKLINE 516i mallisto kattaa teollisuuden tarpeet: synerginen ja tuplapulssitettu MIG/MAG-hitsaus ja puikkohitsaus (MMA) kaarijuotto ja hiilikaaritalttaus. Lisävarusteena myös AC/DC TIG.

ÄLYKÄS, TEHOKAS JA PAREMPI LAATU

Mikroprosessoriohjaus, invertteriteknologia, digitaalitoiminnot, synergiaohjaus ja muistitoiminnot varmistavat hitsaustyön toistettavuuden ilman muutoksia.
BLACKLINE™ 516i SYNERGIC

"KEHITTYNEINTÄ ÄLYKÄSTÄ, MUTTA HELPPOKÄYTTÖISTÄ TEKNOLOGIAA"

Wallius® BLACKLINE™ 516i SYNERGIC on vaativaan teolliseen hitsaukseen suunniteltu monen prosessin hitsauslaitteisto. Sen hitsausprosessit kattavat kaikki hitsausmenetelmät tuplapulssitetusta ja synergisestä MIG/MAG-hitsauksesta, puikkohitsaukseen (MMA), hiilikaaritalttaukseen sekä kaarijuottoon. Laitteisto on päivitettävissä myös AC/DC TIG-ominaisuudella.

BLACKLINE™ 516i SYNERGIC  on ammattihitsaajien kanssa suunniteltu ja Walliuksen omalla tehtaalla Muurlassa valmistettu avainlipputuote. Sen älykäs tarkka hallinta ja ainutlaatuiset hitsauslaatua sekä tuottavuutta parantavat teknologiat nostavat hitsaustuottavuuden aivan uudelle tasolle. Sen käyttäjäystävällinen käyttöliittymä helpottaa käyttöä ja synergiatoimintojen ansiosta oikea hitsausarvo löytyy yhdellä säätimellä. Käyttäjien toivomuksesta käyttöliittymästä löytyvät omat valikot sekä kokemattomille että todellisille ammattihitsaajille.

Yhdellä säätimellä toimiva älykäs ohjaus takaa erittäin vakaan valokaaren hallinnan ja tarkan sytytyksen, jotka tuottavat laadukkaita hitsejä vähemmillä roiskeilla ja tottakai nopeammin kuin ennen.

"ALHAISET KÄYTTÖKUSTANNUKSET"

Suomessa valmistettu Wallius® BLACKLINE™ 516i SYNERGIC  on suunniteltu varmistamaan alhaisimmat käyttökustannukset ja erittäin korkea käyttöaika. Se on varustettu markkinoiden kestävimmällä 100 %:lla täysmetallirungolla ja ulkopaneeleilla sekä näytönsuojalla. Sen metallirunko on täysin kierrätettävissä eikä se sisällä epäekologista, heikosti rasitusta kestävää muovia. Nelivetoinen täysmetallinen langansyöttöyksikkö sekä teräksiset langansyöttöpyörät takaavat häiriöttömän langansyötön ja alhaiset käyttökustannukset. Kone pystytään halutessa lukitsemaan mekaanisesti ja estämään ei-toivottu käyttö. Koneen ainutlaatuinen sisäinen jäähdytystunnelitekniikka ja vain tarpeen tullen pyörivä jäähdytyspuhallin suojaavat elektroniikkaa pölyltä ja parantavat luotettavuutta haastavissakin oloissa. Koneessa on myös vaihdettava suodatin, joka estää ympäristön epäpuhtauksien ajautumisen koneen sisälle.

"ÄLYKÄSTÄ KÄYTTÄJIEN TARVITSEMAA TEKNOLOGIAA"

Koneessa on laaja valikoima esiasetettuja pulssi- ja kaksoispulssiohjelmat eri materiaaleille. Kun koneen avustamat oikeat hitsausarvot ovat löytyneet ne on helppo tallentaa koneen 99 muistipaikkaan. Koneen kehittynein hyvin suunniteltu ja toteutettu teknologia helpottaa koneen käyttöä, nopeuttaa koneen toimintojen omaksumista, parantaa tuottavuutta ja parantaa hitsauslaatua.

Wallius® ROOT+™ on ainutlaatuinen toiminto, joka mahdollistaa valokaaren erittäin tarkan hallinnan jolloin hitsattavaan materiaaliin saadaan siirrettyä materiaalia erittäin hallitusti hyvin pieniä määriä kerrallaan. Hitsausnopeutta pystytään kasvattamaan jopa nelinkertaiseksi. ROOT+ mahdollistaa paitsi isojen hitsattavien rakojen täydellisen täyttämisen niin myös epäsäännöllisten rakojen täydellisen hitsaamisen ilman ylimääräisiä roiskeita, hitsattavien materiaalin ylikuumenemista tai liiallista materiaalin siirtymistä. ROOT+ mahdollistaa hitsauksen helpon oppimisen ja sitä on käyttäjän erittäin helppo säätää. ROOT+ toimintoa hyödynnettäessä valokaari on erittäin vakaa erilaisissa hitsausasennoissa, jopa ylösalaisin.

"KUSTANNUSSÄÄSTÖJÄ JA HELPPOA KÄYTETTÄVYYTTÄ"

Wallius® FOCUS+™ on ainutlaatuinen ominaisuus, jolla MIG-hitsauksessa valokaari saadaan keskitettyä aivan hitsaussauman keskelle. FOCUS+™ -toiminnolla jopa hyvin kuuma valokaari saadaan keskitettyä sulan aivan keskelle jolloin lämmön siirtymistä ympäröivään materiaaliin voidaan hallita paremmin ja estää ylikuumentuminen. Wallius® FOCUS+™ tarjoaa erittäin vakaan valokaaren jopa 50 mm pitkällä langanulostulolla.

"ÄLYKÄS HALLINTA JA VALOKAAREN VAKAUS"

Wallius® STABLEARC™ vakauttaa valokaarta kaikessa hitsauksessa. Wallius on valmistanut laadukkaita hitsauskoneita Muurlassa Varsinais-Suomessa jo vuodesta 1949. Walliuksen hitsauskoneet tunnetaan erittäin pehmeästä valokaaresta, joka tuottaa vähän roiskeita ja laadukasta hitsaussaumaa.

Wallius® INTELLIGENCE™ -järjestelmä on täydellinen hitsaukseen valvontaan ja hallintaan kehitetty järjestelmä, jolla käyttäjä pystyy havainnoimaan ja asettamaan hitsausparametrejä paitsi koneen aivan välittömässä läheisyyderssä niin myös mistä tahansa. Wallius® INTELLIGENCE™ mahdollistaa myös usean hitsauslaitteen samanaikaisen hallinnan. Se on helppo ottaa käyttöön koska tahansa vakiona olevan autodiscovery-toiminnon ansiosta.

Tekniset tiedot

Hitsausteknologiat: MIG/MAG pulssi, MIG/MAG synerginen, TIG DC LIFT, MMA, saatavilla myös TIG AC/DC
Hitsausvirta-alue (A min/max): 5-500 A (MIG/MAG 10-500 A)
Maksimi hitsausvirta: 500 A
Kuormitettavuus (40°C ) 50% ED: 500 A
Kuormitettavuus (40°C ) 60% ED: 450 A (460 A TIG DC LIFT)
Kuormitettavuus (40°C) 100% ED: 400 A
Tyhjäkäyntijännite: 83 V/9 V
Hitsausmuisti: 99 muistipaikkaa
Hitsausohjelmat: on
Erikoisteknologiat: STABLEARC, FOCUS+, ROOT+. HIGHSPEED, CELLEXCELL, VOLTAGEREDUCTION, TOTALPROTECTION, GREENLABEL, ROBUSTFRAME, INTELLIGENCE+
Puhallinjäähdytys: on/termostaattiohjattu
Napaisuudenvaihto: on
Langansyöttönopeus: 0-25 m/min
Langansyöttöyksikkö: metallinen 4-vetoinen langansyöttö
Turvallisuus: käyttö lukittavissa fyysisellä avaimella
Liitäntäjännite: 400 V 50 Hz/3-vaihetta (+- 15%)
Tehokerroin: 0,91
Hyötysuhde: 88 %
Tyhjäkäyntiteho: täyttää Ecodesign direktiivin vaatimukset <50 W
Sulakekoko: 40 A, hidas
Suojausluokka: IP23S
Lankakela enintään: 30 kg
Leveys/korkeus/pituus: 400x1450x980 mm
Paino: 110 kg (käyttökunnossa ilman varusteita)

Lataa tuote-esiteLataa ohjekirja

löydä jälleenmyyjä

Katso ja löydä lähin jälleenmyyjäsi.
Etsi lähin jälleenmyyjä

OSTA SUORAAN WALLIUKSELTA

Vieraile verkkokaupassamme ostamassa tuotteitamme
Verkkokauppaan

muita sarjan hitsauskoneita

Kolmen vuoden takuulla
Laadukkailla hyvin toimivilla hitsauskoneillamme on markkinoiden paras kolmen vuoden takuu.
Takuuehtoihimme —>
Ainutlaatuista käsityötä
Valmistamme hitsauskoneita, joista olemme ylpeitä. Jokainen hitsauskone testataan ennen kuin se toimitetaan asiakkaalle.
Laatukäytäntömme —>
Kysy - me autamme ja palvelemme
Hyödynnä meidän pitkää kokemustamme hitsausalasta. Kysy mitä vain tuotteisiimme liittyen. Yritämme auttaa.
Yhteystietoihimme —>
Muurlasta vuodesta 1949
Me olemme valmistaneet hitsauskoneita omalla tehtaallamme Muurlassa jo yli 70 vuoden ajan.
Tutustu meihin —>

MASKIT

Wallius® BLUESAFE™ hitsauskypärillä saat paremman näkyyden ja erinomaisen suojauksen hitsaustöillesi. Tutustu ja valitse.
Tutustu BLUESAFE™Faded imag eof a welding mask
Faded image of a welding torch

Polttimet

Wallius® BLUEPOWER™ hitsauspolttimien hyvä ergonomia, tehokkuus ja laadukkaat sekä kestävät kulutusosat muodostavat kustannustehokkaan kokonaisuuden.
Tutustu BLUEPOWER™
Faded image of a trolley

TARVIKKEET

Wallius® ORIGINAL™ kulutus- ja varaosilla sekä tarvikkeilla täydennät ja varmistat hitsauksen laadun ja hitsauslaitteidesi kestävyyden.
Tutustu ORIGINAL™