Wallius® ORIGINAL™

Wallius® ORIGINAL™ -sarja on takuu parhaaseen toiminnallisuuteen ja erinomaiseen suorituskykyyn, johon vain aito Wallius© pystyy. Sarja sisältää laajan valikoiman varusteita, varaosia ja tarvikkeita.

Wallius® BLUEPOWER™

LUONNOLLISESTI PARASTA HITSAUKSEEN

Parasta käyttömukavuutta

Meille on tärkeää, että hitsaaja voi keskittyä täysipainoisesti tärkeimpään eli tuottamaan huippuluokan hitsejä hyvällä tuottavuudella. Jokainen Wallius® BLUEPOWER™ hitsauspoltin on pitkäaikaisen suunnittelun, ensiluokkaisten materiaalien ja huolellisen valmistuksen lopputulos - tarjoten parasta käyttömukavuutta, ergonomiaa ja hyvää tasapainoa, jolla varmistetaan laadukas hitsaustulos ja korkea tuottavuus sekä pidetään huoli, että hitsaajan rasitus minimoidaan.

Alhaisimmat käyttökustannukset

BLUEPOWER™ hitsauspolttimet tarjoavat erinomaisen vastineen rahalle. Hitsauspolttimet on maltillisesti hinnoiteltuja, niiden tehokkuus on erinomainen ja kulutusosien pitkä käyttöikä ja hyvä saatavuus tarkoittavat erinomaista tuottavuutta ja alhaisia käyttökustannuksia ja nostavat hitsaustuottavuuden erinomaiselle tasolle. Niin ja luonnollisesti hitsauspolttimemme on varustettu universaalilla Euroliittimellä, jolloin hitsauspolttimiamme voidaan käyttää sekä Wallius® että useimmissa muissa MIG/MAG -hitsauskoneissa. Löydät valikoimastamme korvaavat MIG-hitsauspolttimet kiinteällä liitännällä varustettuihin vanhempiin Wallius®-hitsauskoneisiin.

Tehokasta hitsausta

Jokainen hitsaaja haluaa vain parhaan lopputuloksen: roiskeetonta hitsausta ja mahdollisuuden hyödyntää hitsausvirtalähteen tarjoaman tehon täydellisesti. Wallius® BLUEPOWER™ polttimet on suunniteltu tehokkaaseen hitsaukseen. Hitsauspolttimia on saatavilla sekä kaasu- että vesijäähdytteisinä ja kaikissa tarvittavissa teholuokissa sekä MIG- että TIG-hitsaukseen.  

Hitsauspolttimiemme innovatiivinen jäähdytyskanavien muotoilu polttimen kaulassa sekä jäähdytysnesteen kierto on pitävät kaulan viileämpänä vähentäen suojakaasun kulutusta sekä parantavat hitsien puhtautta ja vähentävät roiskeet minimiin.

Teknologiat

BLUECOOL™ polttimen kaulan innovatiivinen muotoilu varmistaa kaulan erinomaisen jäähdytyksen tarjoten puhtaat ja roiskeettomat MIG/MAG -hitsaustulokset.

BLUEGRIP™ kahva tarjoaa erinomaisen tasapainon, työskentelyergonomian, keveyden ja kestävyyden varmistaen osaltaan hitsaajan työssä jaksamisen ja hyvän työn tuottavuuden.

BLUEFLEX™ ilmajäähdytteinen kaapeli on erinomaisen taipuisa kaikissa käyttölämpötiloissa ja tarjoaa korkean lämmön- ja kulutuskestävyyden. Integroitu pallonivel polttimen kahvan juuressa vähentää rasitusta ranteessa parantamalla kahvan liikkuvuutta suhteessa kaapeliin.

BLUEFLEX W™ vesijäähdytteinen kaapeli on erinomaisen taipuisa kaikissa käyttölämpötiloissa ja tarjoaa korkean lämmön- ja kulutuskestävyyden. Integroitu pallonivel polttimen kahvan juuressa vähentää rasitusta ranteessa parantamalla kahvan liikkuvuutta suhteessa kaapeliin.

BLUEPOWER™ vaihtoehdot
  • Kaasujäähdytteiset polttimet
  • Vesijäähdytteiset polttimet
  • MIG-polttimet
  • TIG-polttimet
Teholuokat
  • 150 A
  • 180 A
  • 250 A
  • 360 A
  • 500 A
Lisätietoa
Esite (tulossa)Käyttöohje (tulossa)

löydä jälleenmyyjä

Katso ja löydä lähin jälleenmyyjäsi.
Etsi lähin jälleenmyyjä

OSTA SUORAAN WALLIUKSELTA

Vieraile verkkokaupassamme ostamassa tuotteitamme
Verkkokauppaan
Kolmen vuoden takuulla
Laadukkailla hyvin toimivilla hitsauskoneillamme on markkinoiden paras kolmen vuoden takuu.
Takuuehtoihimme —>
Ainutlaatuista käsityötä
Valmistamme hitsauskoneita, joista olemme ylpeitä. Jokainen hitsauskone testataan ennen kuin se toimitetaan asiakkaalle.
Laatukäytäntömme —>
Kysy - me autamme ja palvelemme
Hyödynnä meidän pitkää kokemustamme hitsausalasta. Kysy mitä vain tuotteisiimme liittyen. Yritämme auttaa.
Yhteystietoihimme —>
Muurlasta vuodesta 1949
Me olemme valmistaneet hitsauskoneita omalla tehtaallamme Muurlassa jo yli 70 vuoden ajan.
Tutustu meihin —>