Wallius LMP-562i™

ENSILUOKKAISTA HITSAUSLAATUA

LMP-562i on raskaan hitsaavan teollisuuden korkean paloaikasuhteen ja korkeatasoisen hitsaustyön lopputuloksen takaava Muurlassa suunniteltu ja valmistettu MIG/MAG virtalähde.

VÄSYMÄTÖNTÄ HITSAUSVOIMAA

Nestejäähdytteinen kestävällä muuntajarakenteella varustettu virtalähde tarjoaa jatkuvaan tuotantoon väsymätöntä suorituskykyä. Lisävarusteilla räätälöit koneen omaan tuotantoprosessiisi sopivaksi.

TEOLLISEEN MIG/MAG HITSAUKSEEN

Virtalähteen päälle sijoitettu LM 42 langansyöttölaitteisto on varustettu irrotettavalla pikalukituksella. Lisävarusteisella kaapelilla saavutat laajan toimintasäteen ja mm. puomikiinnityksen.
Wallius LMP-562i™

"RASKAAN HITSAAVAN TEOLLISUUDEN  HITSAUSKONE"

Käyttökohteita

  • Teollisuuden jatkuva hitsaus
  • Rautarakennehitsaukset
  • Konekorjaukset
  • Raskaskonekorjaukset
  • Korjaushitsaukset
  • Materiaalin poistoon hiilkaaritalttauksella

”VÄSYMÄTÖNTÄ SUORITUSKYKYÄ"

Wallius©LMP 562i™ on valmistettu ammattimaiseen käyttöön. Korkea paloaikasuhde yhdessä erinomaisten teknisten ominaisuuksien kanssa mahdollistavat väsymättömän suorituskyvyn, korkeatasoisen hitsaustyön lopputuloksen ja erinomaisen työn tuottavuuden.

Vuosikymmenten ja yli 120 000 toimitetun hitsauskoneen kokemuksella Muurlassa omalla tehtaalla suunnitellulla ja valmistetulla teollisuuden jatkuvaan hitsaustyöhön suunniteltulla koneella hitsaustyöt sujuvat ilman turhia keskeytyksiä. Sen laadukkaat komponentit, hyvä suunnittelu ja erittäin luotettava muuntajarakenne minimoivat huollosta aiheutuvat keskeytykset. Ylivoimainen paloaikasuhde saavutetaan koneen erinomaisella suunnittelulla ja kone on luonnollisesti varustettu nestejäähdytyksellä ja luotettavalla rinnakkaiskäämityllä muuntajalla. Koneen 30 säätöporrasta, multi-induktori ja kaksi induktanssialuetta tarjoavat tarkan säädettävyyden eri materiaaleille ja materiaalin paksuuksille. EN1090 valmius.

"HÄIRIÖTÖNTÄ LAADUKASTA HITSAUSTA"

LMP-562i on markkinoiden kestävimmällä 100%:lla teräsrakenteella varustettu virtalähde. Siinä on varmatoiminen muuntajarakenne ja laadukas täysmetallinen LM 42 langansyöttöyksikkö. Virtalähteen teho, valokaaren helppo hallinta sekä sisäänrakennettu vesijäähdytysyksikkö mahdollistavat häiriöttömän hitsauksen ja korkean käyttöaikasuhteen pitkissä hitsaussaumoissa. Wallius© LMP-562i™ on varma hankinta teollisuuden monipuolisiin jatkuviin hitsaustöihin.

Virtalähteen päälle sijoitettu LM 42 langansyöttölaite on irrotettavissa pikalukituksella, ja lisävarusteena toimitettavan välikaapelin avulla toiminta-aluetta voidaan laajentaa. LM 42 on varustettu täysmetallisella nelivetoisella langansyöttölaitteistolla 40 mm:n teräspyörin tarjoten varmasti häiriöttömän langansyötön myös alumiinin hitsaukseen. Langansyöttölaitteessa on tarvittavat hyvin näkyvät digitaaliset LCD-mittarit hitsausparametrien säätämiseen ja tarkastamiseen.

Lisävarusteina mm. kevennin, ripustinkisko puomiin, poltinteline, lisäkaapelisarjat (5, 10, 15 ja 20 m), synkronointisarja vetävälle polttimelle, langansyötön kaukosäädin, EN standardeihin kalibrointi- ja valididointitodistukset.

"MARKKINOIDEN PARHAALLA TAKUULLA"

Laadukkaat komponentit, 100 %:n teräsrakenne ja kestävä muuntajarakenne sekä kotimaisen tehtaan tuki tekevät Wallius© LMP 562i™ hitsauskoneesta turvallisen valinnan. Me myönnämme kaikille Wallius© hitsauskoneille markkinoiden parhaan kolmen vuoden takuun.

"PARAS RATKAISU HIILIKAARITALTTAUKSEEN"

Wallius© LMP 562i™ tarjoaa markkinoiden parhaan ratkaisun hiilikaaritalttaukseen. Paras talttausteho ylivoimaisella käyttösuhteella ja optimaalisilla talttausominaisuuksilla.

Wallius© LMP 562i™:n avulla voit katkaista metalleja, tehdä reikiä, puhdistaa valuja, avata juuri- sekä virheellisiä hitsejä, valmistaa hitsausrailoja ja ylipäänsä poistaa ylimääräistä metallia nopeasti ja tuottavasti. Wallius© LMP 562i™ virtalähteitä voidaan tarvittaessa liittää useampi rinnakkain maksimaalisen talttaustehon saavuttamiseksi. Millään muulla virtlähteellä et saa aikaiseksi näin suurta talttaustehoa.

Kysy lisää ja varustellaan teidän tarpeisiin sopiva virtalähteen ja varusteiden yhdistelmä.

Wallius© LMP 562i™ on valmistettu Muurlassa Walliuksen omalla tehtaalla. Tässä varmatoimisessa virtalähteessä yhdistyy Walliuksen yli 70 vuoden kokemus laadukkaiden helpposäätöisten hyvän hitsaustuloksen antamien hitsauskoneiden valmistamisesta.

Tekniset tiedot
Tekniset tiedot LMP 562i + LM 42

Hitsausvirta-alue (A min/max): 30-560 A
Maksimi hitsausvirta: 560 A/42 V
Kuormitettavuus (40°C ) 60% ED: 560 A/42 V
Kuormitettavuus (40°C) 100% ED: 435 A/36 V
Käyttöpaneeli: kiertonupit ja kytkin, V- ja A mittarit sekä langansyöttönopeuden säätö
Jäähdytys: on/termostaattiohjattu nestejäädytys
Tyhjäkäyntijännite: 15,6-67 V
Jänniteportaita: 30
Induktioalueita: 2 (kylmä-/kuumakaari)
Napaisuudenvaihto: on (lisävaruste)
2/4 toiminto: on
Jälkipaloajan säätö: on
Kaasun jälkivirtaus: säädettävä
Nostokorvakkeet: 4 kpl
Syöttöpyöriä: 4, metallia, vakiona 1,0/1,2
Langan lähtökiihdytys: säädettävä
Langansyöttönopeus: 0-28 m/min
Kaukosäätö: lisävaruste (langansyöttö)
Lisäaineen halkaisija (mm): 0,6-2,8, täytelanka 0,8-2,8 mm
Lankakela enintään: enintään 18 kg
Liitäntäjännite: 400 V 50 Hz/3-vaihetta
Liitäntäteho max: 23 kVA ED 100%
Sulakekoko: 35 A, hidas
Maadoituskaapeli: 4 m 95 mm² (lisävarusteena 5-20 m)
Verkkojohdon pituus: 5 m varustettu 32 A pistokkeella
Leveys/korkeus/pituus: 515x950 (1320 LM 42)x1250 mm
Paino: 215 kg (239 kg sis. LM 42)

Lataa tuote-esiteLataa ohjekirja

löydä jälleenmyyjä

Katso ja löydä lähin jälleenmyyjäsi.
Etsi lähin jälleenmyyjä

OSTA SUORAAN WALLIUKSELTA

Vieraile verkkokaupassamme ostamassa tuotteitamme
Verkkokauppaan

muita sarjan hitsauskoneita

Kolmen vuoden takuulla
Laadukkailla hyvin toimivilla hitsauskoneillamme on markkinoiden paras kolmen vuoden takuu.
Takuuehtoihimme —>
Ainutlaatuista käsityötä
Valmistamme hitsauskoneita, joista olemme ylpeitä. Jokainen hitsauskone testataan ennen kuin se toimitetaan asiakkaalle.
Laatukäytäntömme —>
Kysy - me autamme ja palvelemme
Hyödynnä meidän pitkää kokemustamme hitsausalasta. Kysy mitä vain tuotteisiimme liittyen. Yritämme auttaa.
Yhteystietoihimme —>
Muurlasta vuodesta 1949
Me olemme valmistaneet hitsauskoneita omalla tehtaallamme Muurlassa jo yli 70 vuoden ajan.
Tutustu meihin —>

MASKIT

Wallius® BLUESAFE™ hitsauskypärillä saat paremman näkyyden ja erinomaisen suojauksen hitsaustöillesi. Tutustu ja valitse.
Tutustu BLUESAFE™Faded imag eof a welding mask
Faded image of a welding torch

Polttimet

Wallius® BLUEPOWER™ hitsauspolttimien hyvä ergonomia, tehokkuus ja laadukkaat sekä kestävät kulutusosat muodostavat kustannustehokkaan kokonaisuuden.
Tutustu BLUEPOWER™
Faded image of a trolley

TARVIKKEET

Wallius® ORIGINAL™ kulutus- ja varaosilla sekä tarvikkeilla täydennät ja varmistat hitsauksen laadun ja hitsauslaitteidesi kestävyyden.
Tutustu ORIGINAL™